Rawatan Resdung-Adik umur 6 thn kesesakan nafas


Kesian adik A berumur 6 tahun pun rimas dengan kesesakan nafas akibat resdung.Pelbagai ubat-resdung farmasi dan klinik dicuba ayahnya tetapi tidak berhasil.

Sudah dua minggu adik ini mengalami gatal mata yang kuat,hidung tersumbat,tidak demam tetapi mengalami simtom resdung. Jelas matanya kelihatan berair dan kemerahan ketika ibu dan ayahnya bertandang ke pusat rawatan resdung saya, matanya masih terdapat kesan merah-merah pastinya akibat gejala resdung.

Penyakit resdung tidak memilih umur paling muda yang pernah saya rawat ialah kanak-kanak lelaki berumur 3 tahun.

Perubatan resdung berasaskan herba juga menjadi pilihan yang tepat sekiranya anda ingin menyingkirkan kesan sampingan yang pastinya terdapat dalam ubat-ubat resdung moden.

Mudah sahaja langkah yang saya lakukan untuk merawat kes adik A ini.Pertama, saya gunakan herba untuk mencuci lendir-lendir resdung yang tersumbat daripada rongga sinus(akibat selsema resdung/jerawat resdung/sakit kepala resdung).

kurang dari 10 saat lendiran yang tersumbat hampir 2 minggu mengalir keluar dari hidung adik A ini dengan mudah sekali.Ayah dan ibunya tersenyum puas melihat anak perempuan kesayangannya kembali bernafas dengan puas.

Proses ini hanyalah mengambil masa 7-10 minit shj.Ayahnya terus dapatkan set rawatan resdung Do it yourself untuk melakukan rawatan susulan setelah 3-4 hari jarak dari sesi rawatan resdung yang pertama.

Mudah-mudahan herba penawar resdung ini mampu membantu ramai lagi rakan-rakan anda dan anda dalam menyelesaikan masalah resdung yang mampu menggugat kehidupan yang harmonis.

0 comments:

Post a Comment