Rawatan resdung-3 Sekeluarga Dirawat


Teringat saya akan Abg Ismail.Ramah mesra orangnya.Berniaga juga seperti saya.Pada bulan 12 tahun 2008,saya dijemput ke rumah beliau di sekitar Taman Melati,untuk merawat resdung anaknya(perempuan berumur awal 20-an).

Abg Ismail ni seorang jurugambar bebas.Memang darah seni orangnya.Macam dipam-pam semangat untuk teruskan bisnes sebab motivasi yang diberi memang mengiurkan.Almaklumlah kami ni baru setahun jagung dalam bisnes offline ni.

Beliau ni pernah involve dalam bisnes kedai gambar yang agak masyuk sekitar tahun 97-99 di KLIA.

Sales mencecah 10,000 sehari.Memang hebatlah orang muda dah pegang duit banyak.

Anaknya pula menghidapi resdung yang kronik sejak kecil lagi.Pelbagai usaha yang Abg Ismail buat hingga ke corok kampung pun pergi.

Setelah saya check tahap resdung anaknya,erm masih dalam kawalan iaitu tahap satu(pencegahan) sahaja.

Buat punya buat Abg Ismail dan Isteri turut serta buat rawatan.

:p Good Luck buat Abg Ismail.Semoga sukses selalu.

Last time isteri beliau ada suggest adiknya datang buat rawatan di gerai kami.Itulah kali terakhir kami berhubung.Mungkin saya perlu jenguk Abg Ismail untuk dapatkan semangat-semangat baru bisnes.

Testimoni Resdung-6 Tahun Sakit Kini Bebas Resdung

Mohd Saufi (project coordinator/cheras)telah menghidapi resdung hampir 6 tahun.
Lama tu.Pelbagai rawatan yang telah dicuba dan diikhtiar.Mungkin rezeki beliau,setelah mendapatkan rawatan di gerai kami ,syukur Allah telah bebas dari gejala-gejala resdung.Hampir tidak dibebani langsung dengan resdung lagi.

2 kali rawatan berturutan selama 2 minggu.

"Saya menghidapi resdung hampir 6 tahun.Banyak kaedah rawatan saya cuba tapi tak berkesan.Sehingga hari ini saya menjalankan rawatan di_______.sebanyak 2 kali dalam tempoh 2 minggu.Alhamdulliah penyakit resdung saya pulih sepenuhnya......."

berikut ialah kata-kata dari testimoni yang beliau tulis.

Saya cuma ikhtiar(10%),selebihnya ialah usaha beliau (90%), kesembuhan dari Allah.

Anda bila lagi?
diari perawat resdung jalanan